Inloggen Aanmelden
Caspar van Sliedregt
Ongecategoriseerd

Businessplan voor muzikanten

24 weken
Gemiddeld
16 lessen
0 quizzen
34 cursisten

Vereisten

  • Laptop

Doelgroepen

  • Muzikanten
  • Artist managers

In dit funderend cursusprogramma ga je onder begeleiding van een studiecoach zelf praktisch aan de slag met je muzikale businessplan. Maar wat is er eigenlijk voor nodig om een muziek onderneming te ontwikkelen? Verbeter de muzikale ondernemer in jezelf én ontdek je waar jouw unieke kracht ligt.

Wat je mag verwachten

We nemen je aan de hand bij het ontwikkelen van zelfstandig leiderschap vanuit jouw muziekbedrijf. We helpen je om stap voor stap een professioneel én realistisch plan van aanpak voor jouw muzikale loopbaan te ontwikkelen. We bespreken alle facetten die meespelen in het op poten zetten van een geslaagde strategie om jouw act naar een hoger level te tillen. Ontdek wat je écht wilt en bepaal je doelen. Leer op een toegankelijke manier hoe je je doelen kunt verwezenlijken.

Resultaat

Je bent gegroeid als muzikant of muzikaal ondernemer. Je weet wat leiderschap van je vraagt. Je hebt meer zelfinzicht én je hebt een praktisch compleet en professioneel businessplan op zak waarmee je jouw band of act naar het volgende niveau kunt gaan tillen.

Main Content